فهرست مطالب
پایتخت کشور دومینیکا، شهر روسو است. این شهر در بخش جنوب غربی جزیره واقع شده است. برای آشنایی با این تاریخچه این شهر و بخش های دیدنی آن با آسان سفر همراه باشید. همین طور برای اطلاع از قیمت پاسپورت دومینیکا می توانید با کارشناسان آسان سفر تماس بگیرید.
درباره روسو
روزو، که قبلا شهر شارلوت نامیده می شد، در سال 1805 توسط فرانسوی ها سوزانده شد و دوباره در سال 1979 توسط طوفان تقریباً نابود شد. در بندر این شهر محصولاتی مانند، لیموترش ، اسانس ها، سبزیجات گرمسیری و ادویه جات صادر می شوند. ساختمانهای اصلی این شهر شامل کلیسای جامع کاتولیک رومی، کلیسای سنت جورج (انگلیسی)، خانه دولتی، و موزه یادبود ویکتوریا می شوند. سایر جاذبه های آن شامل باغ های گیاه شناسی، آبشارها و چشمه های آب گرم است. در حدود 8 کیلومتری شرق شهر، پارک ملی مورن ترویس پیتون قرار دارد که حاوی یک فومارول سیل زده به نام دریاچه جوشان است. این پارک در سال 1997 در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار گرفت.
روسو پیش از کشف اروپایی ها
این جزیره پیش از اینکه مورد استعمار و حمله اروپایی ها قرار بگیرد، فقط محلی برای زندگی مردم بومی بوده است و در آن زمین های کشاورزی و منابع زیادی وجود داشته است، اما بعد از چندی، کریستوفر کلمب این منطقه را کشف کرد و بعد از آن راهی برای ورود سایر اروپاییان به این جزیره باز شد. آن ها قصد داشتند تا از منابع دومینیکا برای خود استفاده کنند.
انتخاب روسو به عنوان یک شهر مهم تاریخی
همان طور که گفتیم این شهر به عنوان مرکز این جزیره شناخته می شود و تاریخ پر فراز و نشیبی دارد. سالیان پیش اروپاییان برای کشف نواحی جدید به طرف کارائیب حرکت کردند و جزایر این منطقه یکی پس از دیگری به استعمار آن ها درآمد. استعمار این جزیره فرصت های تجاری خوبی را برای آن ها فراهم می کرد، زیرا آن ها می توانستند با کشت محصولات مختلف و صادر کردن آن ها سود مناسبی به دست آورند.
تاسیس شهر روسو
زمان دقیقی برای تاسیس این شهر در تاریخ ذکر نشده است، اما کارشناسان حدس می زنند که شکل گیری این ناحیه در قرن 18 میلادی بوده است. در واقع در این قرن بود که کشورهای استعمارگر شروع به تاسیس شهرها و روستاها کردند تا بتوانند از منابع آن ها استفاده کنند.
مقالات مرتبط
تأثیر تجارت در شکل گیری روسو
تاجرانی که به این منطقه وارد شدند، تاثیرات مختلف فرهنگی و اقتصادی ایجاد کردند و به واسه حضور آن ها این جزیره به سایر جهانیان معرفی شد.
دوره استعمار دومینیکا
هنگامی که این شهر در قرن 18 تاسیس شد، اروپاییان شروع به استفاده از منابع طبیعی و زمین های حاصلخیز آن کردند. در واقع در طی سالیان دراز ابتدا فرانسه و سپس انگلیس بر این جزیره حکم رانی داشته اند و برخی از معماری های شهر باقی مانده آن زمان است.
تأثیرات اقتصادی استعمار در روسو
بندر شهر روسو در این زمان رونق زیادی داشت و کالاهای کشاورزی زیادی از آن به سایر شهرهای اروپایی صادر می شده است. این حمل و نقل کالاها در زندگی مردم این نواحی تاثیرات قابل توجهی داشته است.
تغییرات فرهنگی در روسو
وجود افراد خارجی در یک ناحیه همواره باعث ایجاد تغییرات فرهنگی و اجتماعی می شود. شهر روسو هم بعد از ورود اروپاییان شاهد این تغییرات بود که شامل تغییر در زمینه زبان، غذا، نحوه زندگی و … می شده است.
استقلال دومینیکا
دومینیکا برای رسیدن به استقلال سال های طولانی تلاش کرده است تا بالاخره شهر روسو از بند استعمارگران خارج شده است. در واقع آغاز استقلال این کشور از قرن های 19 و 20 میلادی بوده است که سطح آگاهی مردم بالا رفته و آن ها تصمیم به مقاومت گرفتند و با وقوع جنگ جهانی دوم این قضیه سرعت بیشتری یافت.
اوج فعالیت های مردم در جهت مقابله با استعمارگران در سال های 1950 و 1960 بوده است. در این زمان عده زیادی از مردم دست به تظاهرات و حرکت های انقلابی می زدند تا بتوانند تغییرات اجتماعی را در کشور خود ایجاد کنند. سپس سازمان های بین المللی و مذاکرات مختلف در روند استقلال دومینیکا به مردم این کشور کمک کردند. سرانجام در سال 1978 این کشور استقلال خود را به دست آورد و از تحت سلطه استعمارگران خارج شد.
دوران بعد از استعمار روسو
استقلال دومینیکا روحی تازه به این کشور بخشید و در آن زمان یک دولت مستقل در این کشور شکل گرفت. در واقع بعد از پایان استعمار تحولاتی هم در زمینه اقتصاد این کشور حاصل شد و دولت تمام تلاش خود را کرد تا بتواند با جذب سرمایه گذاران وضعیت معیشتی مردم را بهبود بخشد.
تغییرات فرهنگی و اجتماعی در روسو
بعد از پایان استعمار مردم بومی سعی کردند تا زبان و فرهنگ محلی خود را دوباره گسترش دهند و به همین دلیل امروزه همچنان می توانید شاهد دیدن سنت های قدیمی در روستاهای این کشور باشید.
تحولات سیاسی در دومینیکا
در این کشور دستگاه های سیاسی رو به شکل گیری بخش های دموکراتیک و سازمان های مستقل گذاشتند و دولت تلاش کرد تا جامعه ای روشن فکر شکل دهد.
حفظ میراث تاریخی
حفظ بخش هایی مانند موزه ها و سازمان های قدیمی و برگزاری مراسم های سنتی این ناحیه از جمله برنامه های دولت جدید دومینیکا بود تا بتوانند فرهنگ دیرینه خود را حفظ کند.
توسعه گردشگری
گردشگری فرصت مناسبی برای به دست آوردن درآمد در دومینیکا به حساب می آید. مخصوصا که بخش های دیدنی و جاذبه های طبیعی آن بسیار چشم نواز هستند. در واقع این منبع درآمد می تواند به طور ثابت مورد استفاده قرار گیرد، در نتیجه دولت تمام تلاش خود را برای فراهم کردن امکانات مناسب برای گردشگران کرده است.
جاذبههای شهر روسو
در شهر روسو بخش های دیدنی زیادی وجود دارد که کلیسا، بازارهای محلی، باغ گیاه شناسی و … تنها بخشی از آن ها هستند.
دستهبندی های مجله
- آوسبیلدونگ 1 مقاله
- اخذ پاسپورت 40 مقاله
- اسپانیا 5 مقاله
- استارتاپ ویزا کانادا 5 مقاله
- اقامت دائم 33 مقاله
- تحصیلی 5 مقاله
- ترکیه 20 مقاله
- جاب آفر 1 مقاله
- دبی 1 مقاله
- راهنمای سفر 38 مقاله
- ژاپن 0 مقاله
- سفرنامه 0 مقاله
- قبرس 19 مقاله
- کره جنوبی 0 مقاله
- مهاجرت تحصیلی اروپا 1 مقاله
- ویزای آی سی تی 1 مقاله
- یونان 3 مقاله
پربازدیدترین پستهای منتشر شده
مراکز خرید در دومینیکا
پاسپورت بایومتریک یا گذرنامه دیجیتال دومینیکا
هزینه های زندگی در ترکیه ( استانبول)
کافی شاپ های مونترال
بهترین مراکز خرید ترکیه
مقالات مرتبط
پستها و مقالات مرتبط با این پست را میتوانید از اینجا پیدا کنید
روشهای کسب سود دلاری با خرید ملک در ترکیه
در سال های اخیر شمار خریداران ملک در ترکیه رو...
ترکیه | 27 مرداد 1403
کار در یونان: راهنمای جامع برای زندگی و اشتغال در این کشور
یونان بهدلیل موقعیت جغرافیایی، تاریخ غنی، و فرهنگ منحصربهفرد، همواره...
یونان | 6 آذر 1403
خرید املاک ارزان در قبرس شمالی
آیا به دنبال خرید ملک ارزان در قبرس شمالی هستید؟...
قبرس | 29 آبان 1403
برترین امکانات قبرس شمالی
گزینههای اقامتی در قبرس شمالی قبرس شمالی برای هر سلیقهای،...
قبرس | 28 آبان 1403